How to DIY?

Palatakseni tähän Lissie design -kilpailuun, on mieleeni jäänyt idea painattaa tästä oikea fanipaita itselleni. H&M:ltä saisi tällaisen paidan halvalla, mutta onko kellään ideaa missä saisin painatettua siihen tämän printin? Vai voiko kotona painattaa tällaista ja kuinka pysyvä se sitten olisi? Ehkä mustasta paidasta pidän enemmän, joten sellaisen voisin haluta.

Mulla on mielessä muutenkin monta visiota, jotka haluaisin tällaisena toteuttaa. Jos tämä siis onnistuu, niin tiedossa on muutama muukin printtipusero.Sitten asiasta toiseen.

Aloitin työharjoitteluni maanantaina Helsingissä ja jatkan tätä uraputkea nyt aina elokuulle asti. En usko, että blogini tulee tästä hirveästi kärsimään, mutta nyt ainakin seuraavat kolme viikkoa olen kiireinen. Kuun loppuun mennessä pitää olla palautettuna vielä yksi kouluprojekti, mutta viikonloppuna olen taas menossa Vierumäelle virkistäytymään. Toivottavasti saisin tehtyä raportin lähes valmiiksi huomenna töiden jälkeen. Lisäksi sain työharjoittelun ohella erään toisen projektin toteutettavaksi, joten vapaa-aikaa tulee olemaan melko vähän.

No lohduttaa vähän se, että elokuussa on tiedossa ihana ja pitkään odotettu reilun kahden viikon mittainen loma Espanjaan. Ja ensi kuussa näen pitkästä aikaa perheeni, Coco-koiran ja Onni-chinchillan.

t. Enni

Kommentit

 1. Tiedän yhden mestan joka painattaa custom printtejä, sellainen kuin El Perro Bizarro. Mukavaa porukkaa ja laadukasta jälkeä, sijaitsee Eerikinkadulla...

  VastaaPoista
 2. Ok kiitos tiedosta, pitää ottaa lisää selville!

  VastaaPoista
 3. mika tahansa kopiointiliike painattaa myos vaatteisiin printteja!

  VastaaPoista
 4. Joo niin muistelinkin.. Mutta mulla on sellainen käsitys, että painattaisivat sellaisella ns. muovisella kuvalla, joka lähtee pesussa halkeilemaan ja kulumaan. Tietty ajat ovat muuttuneet siitä kun viimeksi painatin, joten ehkä tekniikkakin on muuttunut :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös