Chica de ciclomotor

Anteeksi hyvät lukijat, joille lupasin tutoriaalia hiustenvärjäyksestä Gimpillä. Yritin saada sitä tänään aikaiseksi, mutta ei siitä oikein tullut mitään. Siinä on pari sellaista toimintoa, jotka toimivat eri tavalla kuin Photoshopissa, tai eivät toimi ollenkaan. Ja ne ärsyttävät! Kyllä mä sen vielä tämän viikon loppuun mennessä teen, I promise.

Tässä kuitenkin päivän kuvapläjäys.

Aamupäivällä hurautin mopolla Sittariin ostamaan alennuksessa olleita ananaksia ja grillasin niitä sitten lounaaksi. Heitin sekaan vielä vuohenjuustoa ja nam! Huomatkaa muuten mun avokypärä. En ole ihan varma onko edes sallittua ajaa tuollainen päässä täällä, mutta Espanjassa ainakin on. Kyllä siellä kypärän sisällä joku "certificado ciclomotor" -teksti ainakin luki. ;)
Eilen illalla rakas chinchillani Fiona oli "hieman" hellyydenkipeä. Hyppi ympäri häkkiä ja uikutti. Ei muuta kuin herkkuja neidin nassuun ja rapsuttelemaan. Sit naatittiin!


Nyt olisi tämän päivän Gossip Girl tallennettuna digipoksille. Taidanpa laittaa pyörimään ja jatkaa lomailua. Huomenna sitten taas salipäivä. Ei muuta kuin hauskaa illanjatkoa kaikille.

Son moro!

t. Enni

Kommentit

 1. Ei mitään hätää aen Gimpin suhteen! Mut hei, mulla on jotenkin mennyt ihan ohi, asutko sä siis tosiaan Espanjassa? :O

  VastaaPoista
 2. Huh hyvä! :D Haha een mä asu, mut mun muu perhe asuu Espanjassa. :)

  VastaaPoista
 3. Aajaajaa :) Ootko sä siis espanjalainen vai ihan suomalainen?

  VastaaPoista
 4. Ihan 100 % suomalainen olen. Pienestä pitäen olen vaan Espanjassa ravannut! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös