Vuohenjuustosalaatti ja Fashion Against Aids

Tein (tai no kokosin) tänään koulun jälkeen itselleni ihan älyttömän hyvää vuohenjuustosalaattia. Ongin koko viikonlopun vinkkejä kokkiystäviltäni, että miten esim. ihan tavallinen vuohenjuusto paistetaan oikein!

No nyt sitten kuumalla pannulla ja öljyssä sitä hetken kärtsäsin ja hyväähän siitä tuli. Mun juusto oli vaan jo niin pieni, että se vähän hajosi... :)

Heitin sekaan tällaisia ainesosia:

Valmis salaattisekoitus (laiskuuden huippu)
Krutonkeja
Chevreä
Broilerin koipi
Vihreää pestoa 
Thousand Island -salaatikastiketta.

Mulla meni tohon ruokaan ehkä hurjat viisi minuuttia. Mutta hyvää oli ja suosittelen!

Mulla oli tänään se enkunesitelmä ja panikoin vähän, että tuleeko tuosta paidasta jotain sanomista. Hyvää kuitenkin vaan ajattelin, se oli nimittäin H&M:n Fashion Against Aids vuoden 2009 malliston toppi, jonka artisti nimeltä Estelle on suunnitellut. Oli taas pitkästä aikaa päällä.


Mulle tuli Photoshop-tutoriaalipyyntö juurikasvun hävittämiseen. En tiedä huomaatteko, mutta tuossa ylemmässä kuvassa sitä yritin jo hieman peittää... Teen testejä, että miten sen helpoiten saa piiloon, ja kun keksin helpoimman keinon, kerron teille!

t. Enni

Kommentit

 1. Onpa ihanan näköistä salaattia! Asukin näyttää oikein hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, se oli hyvää! Kannattaa kokeilla:)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun kävit blogissani kommentoimassa! Selailin blogiasi ensi kertaa ja Photoshop-vinkit olivat huippukiva ylläri! Photoshop on vain niin kovin kallis ohjelma opiskelijan kukkarolle blogikäyttöön, kokeiluversiot jo kokeiltu. Vinkkejä mistä voisi löytyä Photoshoppia hieman edullisemmin kuin n.800€=)?

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 4. Kiva juttu! Olisikin hyvä, että useampi kiinnostunut löytäisi itsensä tänne, niin tulisivat vielä suurempaan hyötykäyttöön. :)

  Vinkeiksi voin vaan sanoa, että tuurilla saattaa löytää jostain kirjakaupoista esim. photarin vanhempia versioita suhteellisenkin halvalla. Kaverini löysi noin viisi vuotta sitten Photoshop elements mmh vitosen ja se taisi maksaa 70 euroa... Nettisivuilta taas ei enää vanhempia saa, joten :/

  Oma Photarini, jolla päivitän blogia, on taas joku vuoden 2002 aito versio, mutta toimii melkein yhtä hyvin, kuin uudetkin. Ainoastaan sellaisen puutteen olen huomannut, että maskaus-toiminto ja "muokkausten nauhoittaminen" puuttuvat.

  Ja aika monihan nyt keksii niille myös toisen halvan keinon saada ohjeman ilmaiseksi, mutta siitä minä lähde nyt mainitsemaan mitään. :)

  Sitten tietysti esim. kouluissa jotka liippaavat mediaa/tietotekniikkaa, voi ohjelmaa käydä kokeilemassa! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös