Vuodatusta asiasta jos toisestakin

Kuten eilen mainitsin, niin kävin tänään vanhan kouluni myyjäisissä. Olivatpa hinnat muuten nousseet sielläkin. Muistan elävästi kuinka vuonna 2003 myin itseleipomaa rahkapiirakkaa viiden euron överihinnalla. Vaan eipä mennyt kaupaksi se. Hinnan olisi kuulemma pitänyt olla ihan maksimissaan neljä euroa. No tuolla kaupattiin 5-6 pientä muffinssia seitsemällä (??) eurolla.

Huh, valitan leivonnaisten hinnoista? Laitetaan tämä vielä sairauden piikkiin. Joka tapauksessa olin aivan poikki sen puolen tunnin reissun jälkeen, joten en ole vielä varma, että pääsenkö edes huomenna kouluun. Suloinen viskibassoni ei korjaantunut, vaan paheni...


Oli muuten aika mielenkiintoinen kokemus kokata samalla kun hajuaisti ja makuaisti puuttuivat kokonaan. Piti testauttaa ruokaa toisella ihmisellä ennen kuin uskalsi itse maistaa. Ties vaikka olisin myrkyttänyt itseni tms.
Paikkasin runsaalla chilillä mauttomuuden, koska se oli ainut mauste, jonka kipeänä ollessa pystyin jotenkin havaitsemaan.

Tänään vuorossa oli kuitenkin kasvisnuudeliwokki, joka taisi muuten olla jo viikon toinen kasvisruoka. Olen jonkin aikaa noudattanut "Lihaton päivä viikossa"-ohjetta, ja yleensä korvaan lihattoman päivän pinaattikeitolla.

Ootteko muuten kuulleet tällaisesta neuvosta ja noudatatteko sitä itse? En tiedä onko siitä edes mitään hyötyä, mutta jotenkin se on vaan jäänyt takaraivooni.

t. Enni

Kommentit

 1. Mulla ei ole koskaan ollut tota haju ja makuaistin puutetta kun olen ollut kipeänä. Ihme juttu. Moni sitä valittaa.

  Pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista
 2. Aijaa outoa! Sehän johtuu yleensä siitä, että jos nenä on tukossa, niin mikään ei välttämättä maistu miltään. Koska hajuhan vaikuttaa tosi paljon myös makuun.

  Tai ootko ikinä koittanu, että huomaatko eroa jos pidät nenästä kiinni, kun vaikka juot jotain mehua? Maistuuko sulla sillon se juoma samalta vai?

  VastaaPoista
 3. tulinpa vastavierailulle, kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 4. Voih, oletpas sie kaunis, ja tosi kivan tuntunen blogi sulla! :))

  http://styleminea.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos, jää ihmeessä seurailemaan! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös