Hello u

Nyt on sellainen hetki, kun tekee mieli muistella viime kesää. Olen taas kipeänä, vaikka nyt on ehkä huonoin hetki sille. Nyt, kun kaikki deadlinet lähestyvät, ei paljon kannattaisi sairastella.

Samaten orastava jännetupentulehdus ei lupaile hyvää. Siksi tämän illan sanomiset ovat vähissä, katselkaa sillä väliin kuvia! Photoshoppitutoriaalikin tulee heti, kun selviän tästä kevätflunssasta.

Värjäsin muuten hiukset tiistaina kaksi astetta vaaleemmaksi kuin yleensä. Eron huomaa oikeastaan vaan juuresta, latvat kun ovat aina vähän tummemmat mulla.

Näiden ylläolevien kuvien perusteella aloin kyllä kaivata hieman tummempaa sävyä. Mutta toisaalta kesä tulee, joten kai se vaalea sopii hyvin? :)

t. Enni

Kommentit

 1. Voisitko sinä lähettää mulle nuo sinun hiukset :D Mulla tulee kaipuu vielä vaaleampaan, kun nuita kuvia katselee! Mustanruskeasta olen nyt päässyt hiekanväriin kuukauden aikana :)

  VastaaPoista
 2. OI, ensimmäisessä kuvassa hiuksesi ovat ihanan hippihenkiset! <3 <3

  VastaaPoista
 3. Tanja: Haha :--D Aika hyvin oot saanu vaalennettua. Mutta joo kyllä kai se kesällä kuuluu ollakkin vähän vaaleaverikkö? :) Sitten syksymmällä tummaa väriä...

  Ansku: Niin, tuo hiusnauha tekee kyllä paljon! Kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Oot ihan älyttömän kaunis! Blogis vaikuttaa tosi ihanalta, jään todellakin seurailemaan! :) xx

  VastaaPoista
 5. :) Voi kiitos ja samoin! ;) Ihanaa, uudet lukijat ovat aina tervetulleita <3!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös