H&M Conscious Collection

Koska olen kuumeisena koomaillut nyt jo muutaman päivän, olen ihan jäänyt paitsi H&M:n Conscious Collectionista. Kokosin omat lempparini mallistosta.

Aivan täydellisiä nuo ylärivin mekot! Jos vaan omistaisin yhtään enempää rahaa, tilaisin nuo heti. Tai, no itseasiassa tuo bleiseri ja kaikki muutkin saisivat paikan vaatekaapistani saman tien...

Valkoinen on mulle kyllä todella arka "väri", koska se ei valitettavasti pysy puhtaana kauaa. Lisäksi onnistun aina pesussa haalistamaan valkoisen ihan täysin. Siksi vierastan kokovalkoista / vaaleaa nudea aika paljon. T-paidoissa valkoinen pysyy silti suosikkina, koska se sopii niin hyvin printtipaitojen pohjaksi. Tosin printtipaidatkin ovat tällä hetkellä vähemmässä käytössä...Onko teillä lähtenyt tilausta H&M:ltä näiden tuotteiden osalta, tai onko näitä näkynyt jo kaupoissa?

t. Enni

Kuvat: H&M, hinnat €

Kommentit

 1. Täällä ainakin oli jo kaupoissa. Nuo vaal.pun shortsit, tuo valkoinen mekko pitsihihoilla ja tuo pitsiliivi olivat ihanan kesäisiä! :)

  VastaaPoista
 2. Joo, no sitten niitä on varmaan jo aikalailla ympäri Suomea!

  Niin, tuo pitsihihainen mekko on kyllä aivan älyttömän nätti!

  VastaaPoista
 3. Conscious Collection on kyllä aivan ihana! Jompikumpi noista kahdesta ekasta mekosta (tai vaikka molemmat) olis täydellinen kesäks! En yleensä tykkää valkosesta, mutta jostain syystä tän malliston jutut nappaa ihan täysillä. :)

  confused-not.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Jenna: Niinpä, olen kanssasi täysin samaa mieltä! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös