Äänestämään?

Huomenna on äänestyspäivä! Onkohan mulla montaa äänestysikäistä lukijaa täällä, ja onko oma ehdokas jo löytynyt? Mä olen itseasiassa käynyt jo äänestämässä, eli olin yksi niistä 1,3 miljoonasta suomalaisesta, joka ennakkoäänesti. Muuten olisi jäänyt ääni antamatta, sillä huomenna pitäisi olla Tampereella, mutta tällä hetkellä olen Järvenpäässä sairaana ja pienen viskibasson omaavana. Ihan hyvä siis näin. Ja sen verran voin paljastaa, että tällä kertaa lähti ääni pikkupuolueelle. Kuten Lilja Tamminen kirjoitti: "Äänestämällä hallituspuoluetta viestit eduskunnalle, että sinun mielestäsi kaikki on nyt tosi hyvin."

Huomiseksi aion kyllä tervehtyä sen verran, että pääsen muistelemaan vanhoja hyviä aikoja. Entisen kouluni kevätmyyjäiset ovat huomenna (sattumalta äänestyspäivänä...:) ja aion käydä sieltä jotain leivoksia hakemassa. Ja tuleepahan samalla annettua muutama euro hyvään tarkoitukseen.Asiasta toiseen. Selasin taas vähän kuvia ja tajusin, että ikävöin noita ripsiä niin paljon! Kesällä ne ovat vieläpä niin helpot, että muuta ei edes tarvita. Ne laittanut ystäväni juhlii tällä hetkellä syntymäpäiviään Helsingissä ja mä olen kipeänä kotona! Silti suurimmat synttärionnittelut sinne ja toivottavasti teillä on hauskaa! Ps. Saat laittaa mulle ripset jossain vaiheessa uudestaan. :)

Nyt nukkumaan, toivottavasti herään aamulla terveenä ja oman ääneni kanssa! Jos en, niin sitten nauhoitan Digitaalinen ääni -kurssin biisini tällaisella soundilla.

t. Enni

Kommentit

 1. Itse lähden huomenna ensimmäistä kertaa äänestämään, aika jännää! :D
  Olen samoilla linjoilla kanssasi, omakin ääneni menee pikkupuolueelle. Vielä pitäisi päättää kahden ehdokkaan väliltä että kumpi on juuri se oikea...

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että yön aikana selviää ehdokas! :D
  Lisäsin tuohon vielä yhden linkin, jossa oli perustelu tuolle, että kannattaa äänestää jotain muuta, kuin isoa puoluetta. Käyppä lukemassa! :)

  VastaaPoista
 3. kivan oloinen blogi sulla =)

  käy kurkkaa: zirppps.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Hurjan kauniita kuvia :) itse sain äänestää tänä vuonna myös ensimmäistä kertaa ja nyt ei voi kuin itkeä tuota tulosta miettiessä :/

  VastaaPoista
 5. :DD oon vähän samoilla linjoilla sun kanssa. Toisaalta en nyt niin masentunu oo, ku mitä ehkä moni muu. Muutostahan ei voi tapahtua, jos siellä samat vanhat naamat istuu aina.

  Mutta kiitos! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös