70's

Tässäpä hyvät lukijat viimeisin ostokseni muutaman viikon takaa. Zaran upeat leveälahkeiset farkut, joita tosin jouduin lyhentämään 10 cm!Käytiin myös syömässä ihana pääsiäisateria. Onneksi sitä jäi sen verran, että saapi syödä huomennakin.
Järvenpäässä on muuten tällä hetkellä Suomen Tivoli. Käytiin maailmanpyörässä! Harmi, että mulla oli "väärä" objektiivi kamerassa, nimittäin Canonin 50 mm. Laajakulmalla olisin saanut paljon parempia kuvia ja sellaisen hienon maailmanpyöräkuvan... Mutta jos huomenna on hyvä päivä, niin voihan siellä käydä uudestaan.
Mitäs mieltä olitte leveistä lahkeista? Mä oon ainakin ihan innoissaan, olinkin jo ikävöinyt niitä. :)

Hauskaa viikonloppua kaikille.

t. Enni

Kommentit

 1. Hyvännäköset farkut, ja ihanan virkistävää kun alkaa ne pesut ja kulutukset kans vähenemään. Mulle ei koskaan ole sopinut sellaset farkut mitkä on etureisistä kulutetut.

  VastaaPoista
 2. Onpa kivat! Mulla olis kans ostoslistalla tuommoset tummat leveälahkeiset farkut :) Varmaan jännä olla leveälahkeisilla pitkästä aikaa :D

  todellajossain.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ansku: Joo ei mullekkaan! Ne leventää reisiä todella paljon:D

  Tanja: Niin, tykkään kans tosi paljon! Ja oli aika jänää, koska näin monien vastaantulevien katsovan ihmeissään lahkeita! :DD Vaikka eihän siitä nyt niin kauaa ole, kun ne viimeksi olivat viimeistä huutoa. Mutta ylpeänä kannan varsinkin nyt kun kaikilla vastaantulijoilla ei ole :DD

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös