Siirry pääsisältöön

Viikonloppu ja Espanjan ostokset

No eihän tästä tule nyt tule mitään! Viime viikon tiistaina olin vasta kunnolla parantunut, mutta torstai-iltana taas tunsin pientä kurkkukipua ja tässä sitä nyt ollaan. Koko viikonloppu sairaana. Onneksi tämä on vaan flunssaa, joten olen jaksanut olla jalkeilla. Tänään tosin päätä särkee paljon.

Ei ollut mitään järkeä käydä ravintolassa syömässä koko viikonloppuna, koska tällä hetkellä on ihan sama mitä suuhuni laitan. Kaikki maistuu samalta, eli ei miltään.


Kävin kuitenkin eilen Flamingossa katsomassa Black Swanin. Pienen mutustelun jälkeen olen sitä mieltä, että se oli hyvä. Pidin siitä, miten se oli hienosti toteutettu ja kuvattu. Ehkä hieman raaka omaan makuuni, mutta niitä kohtauksia lukuun ottamatta pidin siitä erittäin paljon.

Ehkä siihen vaikuttaa osittain se, että ymmärrän omakohtaisen kokemuksen kautta tuollaisen järkyttävän paineen vaikutuksen omalle terveydelle. Olen itsekin aikoinaan saanut kärsiä siitä ja osa vaikutuksista seuraakin minua läpi elämäni. Pystyin hyvin samaistumaan hahmoon, koska tiedän millaista on, kun vaatii itseltään täydellisyyttä.

Heijastuspinta-blogissa oli hieno leffa-arvostelu ko. elokuvasta, jonka luin vasta tänään. Oikeastaan samanlaisia fiiliksiä se herätti mussakin. Joten mitä sitä turhaan toistelemaan, käykäähän vilkaisemassa.

Laitan tähän nyt kuitenkin osan Espanjan ostoksista. Kaikki muut olivat jo pesussa, joten niistä myöhemmin.



Yllä ehkä paras ostokseni koko reissusta, Topshopin pitsi-sifonki -mekko, jonka alkuperäinen hinta lähenteli 80 euroa. Alennuksessa oli, joten 22 euroa jäi maksettavaa. Se on ihana päällä!



Zaran kelsitakillekaan ei jäänyt paljoa hintaa.


Sitten tämä aivan ihana Pull&Bearin tuulitakki, ihan lemppari sekin. Hinta oli 19,90 euroa. Näitä oli todella montaa eri värivariaatiota, mutta myyjän suosituksesta valitsin tämän. Ja täysin oikea valinta muuten olikin.


Ja yllä C&A:n tekonahkatakki. Itseasiassa äitini löysi tämän hyllyjen välistä! Eli nudetakki-kiintiö täytetty! Takki on sopivan väljä, eli alle mahtuu ainakin vaatetta. Hintaa sillä oli 35 euroa.

Ruskea huivi oli liikkeestä nimeltä Shana.


Nuo kengätkin olivat itse asiassa alennuksena, eli kaksi euroa jäi hintaa! Ostin kengät myös mustina, ne tosin maksoivat hieman enemmän, nimittäin viisi euroa. ;) Kauppa oli Dunnes Stores, josta meinasin vielä ostaa vaalean beigen trenssin kahdellakympillä. Jätin sen kuitenkin hankkimatta, ja nyt ehkä hieman kaduttaa.



C&A:sta vielä löysin tuon ihanan neuleen.

Laitan loput ostoksista myöhemmin. Hyvää sunnuntaita, ja muistakaa siirtää kellot!

t. Enni

Kommentit

  1. Kivat hinnat kengillä :D Mäkin teen aina ihan ihme löytöjä ulkomailta, monet mun lempparikengistä on oikeesti pyörineet varmaan just 3-5e hinnoissa...

    VastaaPoista
  2. Joo, Suomessa kaikki maksaa ja se on niin väärin! :(

    VastaaPoista
  3. Todella hyvännäköinen kelsitakki!

    VastaaPoista
  4. Tuo tuulitakki on älyttömän hieno. Ja tuollaiset herkkukengät ottaisin enemmän kuin mielelläni:)

    VastaaPoista
  5. Niin, kiitos! Siellä oli kyllä ihania juttuja myytävänä ;) Harmi, kun ei matkalaukkuun mahtunut enempää :DD

    VastaaPoista
  6. Ihania ostoksia! Itsekin haluaisin nuden nahkatakin, mutta en ole mistään löytänyt :(

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Kiitos:) Eiköhän kevään mittaan ilmesty Suomenkin kauppohin tuollaisia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni.

Suositut tekstit

Atooppinen ihottuma ja turvonneet silmäluomet

Alan hiljalleen kyllästyä atooppiseen ekseemaan, joka on vaivannut minua aikalailla koko ikäni ajan. Olen onneksi säästynyt pahimmalta ihottumalta, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan herkistyväni mm. kosmetiikalle. Vuonna 2014 herkistyin ripsipidennyksille niin paljon, että silmäluomeni olivat turvoksissa useita päiviä ripsien laiton jälkeen. Jo vuosia olen luottanut perusvoiteisiin ja unohtanut hajustetut vartalovoiteet kokonaan. Hajuvettäkin suihkutan nykyisin lähinnä vaatteille. Erityisesti käsien iho on välillä näyttänyt melkoisen hurjalta, varsinkin talvisin. Onneksi ihotautilääkäri määräsi pari vuotta sitten Protopicia , joka on toiminut loistavasti! Käytän sitä nykyisin ennaltaehkäisevästi. Nyt viime aikoina, tai oikeastaan jo kesästä lähtien, olen huomannut, että silmäluomeni ovat alkaneet reagoida silmämeikkiin. Olen huomannut, että pahiten luomia ärsyttää eyeliner . En enää arkisin laita lähes ollenkaan meikkiä silmiin, etteivät luomet turpoaisi päivän

10 KUUKAUTTA SMILE-LASERLEIKKAUKSEN JÄLKEEN

Kohta on kulunut vuosi Smile-laserleikkauksesta , joten ajattelin kerrata kokemuksia leikkauksen jälkeisestä ajasta ja elämästä. Edellisen kerran kertasin kuulumisia vain kuukausi laserleikkauksen jälkeen, tuon postauksen voitte lukea täältä . Tänään oli oikeastaan hyvä päivä kirjoittaa tämä postaus, sillä kulunut aika on saanut unohtamaan osan negatiivisista kokemuksista. Toipuminen ei ole ollut ihan helppoa, mutta onneksi toipumisvaiheen oireet eivät ole olleet niin pahoja. Tänään aamulla mun näkö oli nimittäin aika sumea toisessa silmässä, mutta se saattoi johtua siitä, että silmät olivat muutenkin hieman turvoksissa.  Ajoittaisia näön sumeutumisia on ollut havaittavissa nyt pitkin vuotta, mutta olen laittanut ne edelleen leikkauksen piikkiin. Sen sijaan yleislääkäri, jonka vastaanotolla kävin viime viikolla, oli kovin kiinnostunut näköhäiriöistäni. Katsotaan siis liittyykö niihin jotain muutakin, vai onko tämä edelleen toipumisesta johtuvaa. Sumeutta on siis havaittavissa

KAKKUA AAMUPALAKSI? SARJASSAMME ÄITIVINKIT: VAUVALLE JA AIKUISILLE SOPIVA, HERKULLINEN JA NÄYTTÄVÄ SMOOTHIEKAKKU

Sarjassamme äitivinkit: Vauvan herkullinen kakku Mitä kakkua voi syödä hyvällä omalla tunnolla vaikkapa aamupalaksi? Haluatko tarjota juhlissa koko perheelle sopivan kakun?  Tämän loistavan vinkin sain eräillä vauvakutsuilla muutama kuukausi sitten. Kyseisille kutsuille sai jokainen halutessaan tehdä syötävää nyyttikestimeiningillä. Kutsuilla olikin tarjolla raikkaan näköinen kakku meille ja lapsukaisillemme. Kyseistä kakkua pystyi syömään alle vuoden ikäinen lapsikin. Mikä on siis tämä mystinen kakku, joka sopii erinomaisesti tarjottavaksi vauvalle, taaperolle, äidille, isälle ja vaikka koko suvulle? Se on kuvan smoothiekakku ! "Tein tyttäreni syntymäpäiville smoothiekakun  keksi-voiseokseen, mutta alkuperäisen ohjeen mukaan  pohjan voi tehdä myös keksi-hedelmäsose-pohjaan tai apinaevääseen" Smoothiekakun resepti on helposti sovellettavissa Toki kyseisen smoothiekakku tulee tehdä vauvaystävällisempänä, jos seurueessa on alle vuoden ikäisiä nape

Moderni sauna ja upotettava kiuas

Moderni sauna Kahden talon suunnittelu on edennyt siihen vaiheeseen, että toinen taloista sai juuri muuttoluvan. Viimeisimpänä työn alla on ollut saunojen suunnittelu ja toisen talon saunan valmistumista onkin odoteltu innokkaana. Saa nähdä, pääseekö jo ensi viikolla saunaan. Saunan kanssa sai tosin raapia päätä. Ihan alunperin saunan puut oli tilattu talofirmalta, mutta lopulta kävi ilmi, että valikoima rajoittui parhaimmillaankin vain STP-profiililla varustettuun tervaleppään, eikä tässä edes hinta toiminut porkkanana. Siispä ei auttanut muu kuin alkaa etsiä saunan puita eri valmistajilta.  Saunan suunnittelu loppusyksystä oli varmaan huonoin ajankohta ikinä, sillä joko kaikki muutkin rakensivat saunoja, tai myös materiaalipula näkyi kauppojen valikoimissa. Lopulta löytyi onneksi kiva vaihtoehto, joka täytti allekirjoittaneen vaativat kriteerit. Saunan paneeliksi ja laudepuuksi valikoituivat lopulta ThermoRoyal sarjan suoralla profiililla oleva kaunis apachi. Puut tilattiin  Väripirt

HIUSTENPIDENNYSTEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA

M ulla tulee tästä postauksesta todella nostalgiset fiilikset, tämä on vähän sitä vanhempaa "Ennin kengissä" -matskua. Vastaavan postauksen toteutin vuonna 2012 tismalleen samana päivänä 11.4 ja ihan sattumalta tänäänkin päädyin samojen puuhien pariin! Aiheena on siis hiustenpidennysten värjääminen . TAUSTAA Olen aina tykännyt laittaa ja kasvattaa hiuksiani. Itse asiassa kampaajankin ammattikin on aina kiinnostanut, mutta olen niin herkkä kaikille hajusteille ja tököteille, ettei ammatti sopisi minulle. Kuitenkin tykkään värkätä hiusten kanssa (kokeilla esim. pinkkiä, kun siltä tuntuu ) ja aika usein myös pelleillä kaapista löytyvien hiustenpidennysten kanssa. Mulla on ollut vuosien ajan vaikka millaisia kokemuksia kotitekoisista hiustenpidennyksistä ja niistä on saatu kehuja ihan kampaajiltakin. Minulla on myös ollut tapana hamstrata alennuksista hiusvärejä omien hiusten värjäämistä varten, tai sitten juuri tällaisia pieniä projekteja varten.  Olin my