Shopping in Spain

Terveisiä Espanjasta!

Viikko täällä on alkanut melko sateisesti, joten vapaa-aika on kulunut paljolti shoppailuun. Harmi vain, että tilin saldo loppukuulle näyttää aika huonolta... :D Käytiin eilen myös katsomassa toista kotia Torremolinoksessa.

Löysin äsken kuvassa olevien kenkien kaltaiset vaaleanpunaiset tennarit Dunnes Storesista kahdella eurolla! Alla olevat mustat maksoivat vitosen. Älytöntä, miten halpaa täällä onkaan... Ja tuo vaalea tekonahkarotsi löytyi 35 eurolla C&A:sta.Eilen iltapäivällä kävimme Malagassa Plaza Mayorilla ostoksilla. Sieltä löysinkin vielä vaikka mitä ihanaa, josta lisää myöhemmin. Ihailin myös Guessin -50 % alennuksia, mutta harmikseni siellä ei ollut oikeastaan mitään, mikä olisi säväyttänyt kunnolla.


Tänäänkin aamulla satoi vettä, joten päätimme hurauttaa poikaystäväni kanssa Fuengirolan lähistöllä olevaan Miramar-ostoskeskukseen. Pitkän kierroksen jälkeen kävimme haukkaamassa hieman purtavaa KFC:ssä. Sieltä lähtiessä silmäni osuivat erääseen liikkeeseen, joka kuhisi ihmisiä. Tietysti tämä herätti kiinnostukseni ja päätin poiketa sinne.

No, kyseessä olikin kenkäkauppa, joka myi nahkaisia saappaita, nilkkureita, laukkuja ja vöitä... Lähestulkoon kaikki -75 % alennuksella! Olin kuin lapsi karkkikaupassa ja nappasin kaiken, jonka pohjassa luki koko 39.

Yhdet sitten sopivat jalkaani täydellisesti ja hintalappukin näytti mukavaa lukemaa. Nahkanilkkureiden alkuperäinen hinta oli 93 euroa, mutta alennuksella hintaa jäi vaivaiset 23 euroa.Kyseiset nilkkurit ovat todella pehmeää nahkaa ja niissä on mokkainen ruusuke edessä. Pohjassa lukee "Made in Italy". En saanut täysin vangittua niiden kaunista ulkonäköä, mutta jalassa ne kuitenkin näyttivät oikein ihanilta.

Taidanpa vielä huomenna poiketa kyseisessä liikkeessä! ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös