Lisää reissukuvia Espanjasta!

Katselin taas kuumeisesti lentolippuja takaisin Aurinkorannikolle... Paras kuitenkin palata muistoihin ja laittaa vielä kasa lomakuvia. Kauhea ikävä teitä kaikkia siellä, enää muutama kuukausi ja sitten nähdään.

Joku oli kysellyt, että mistä kohteesta nämä Espanjakuvat oikein olivat! Näiden kuvien joukosta löytyykin sekoitus muutamaa kaupunkia. Suurimman osan ajasta vietimme Fuengirolassa, jossa en tosin ollut koskaan aiemmin sen pidempiä aikoja ollutkaan. Olen pienestä pitäen vieraillut Espanjassa Torremolinoksessa ja Benalmadenassa.

Eilisessä postauksessa alkupään kuvat olivat Fugesta ja rantakuvat taas Benalmadenan Puerto Marinasta. Tämän ohella kävimme myös Marbellassa, josta oli muistaakseni ensimmäisissä postauksissa muutama kuva. Sateisen sään takia en pystynyt sieltä niitä ihania satamamaisemia ikuistamaan.

Mutta eniten kodilta tuntuu Benalmadenan Puerto Marina, joka pysyy ainaisissa suosikkikeissani. Siellä aalloonmurtajan majakalla käydessäni muistuu mieleeni aina yksi elämäni ikimuistoisimmista päivistä. <3

Fuengirolassa taas, ainakin joissain kaupunginosissa, tulee törmättyä suomalaisiin todella usein. Välillä reissussa tuntuikin siltä kuin ei olisi ulkomaille lähtenytkään. Benalissa ja Torressa tältä säästyy hieman enemmän! :)

Tuo ylläoleva kasvi oli muuten Mimosa.

Yritän loppuviikosta kuvailla hieman ostoksia. ^^

t. Enni

Kommentit

 1. Odotan nähdä mitä kaikkea kivaa olet sieltä ostanut =)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! ...ja jälleen tuo rakkauskoira<3 :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ja niin, mulla on hirveä iksu Cocoa <333

  Joo kuvaan heti, kun koulujutuilta liikenee aikaa! :DD

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja kuvia oot ottanut! :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos molemmille! :)

  Coco on ihana pötkylä:D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös