John Gallianolle potkut Diorilta

Muotitalo Dior antoi potkut John Gallianolle, koska hänen juutalaisvastaiset solvauksensa tuntematonta pariskuntaa kohtaan kuvattiin videolle, joka sittemmin levisi internetissä nopeasti.

Galliano toimi Diorin pääsuunnittelijana vuodesta 1996 lähtien.

t. Enni

Kommentit

 1. Ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, sorry. :) Jostain eksyin blogiisi ja huomasin ilokseni, että opiskelet mediatekniikkaa! Ilmeisesti ekaa vuotta, vai? Piti sitten selata koko blogi läpi ja hihitellä omille opiskelumuistoille Java-, matriisi- ynnä muiden viittausten kohdilla. <3

  Toivoo mediatekniikan insinööri since 2008 :)

  P.S. Sun hiukset on aivan kadehdittavat! Huoh mun omat on niiiin lyhyet vieläkin...

  VastaaPoista
 2. Voi haha, pidennyksillä tukka kasvaa yllättävän nopeasti ja muuttuu paksummaksi! ;)

  Ekaa vuotta opiskelen kyllä! Haha kiva kuulla, että oli hauskaa lukiessa. :) Tykkään kyllä alasta paljon, kun oon media-assistentiks aikoinaan lukenut.

  Huomenna onkin sitten koe matriiseista ;D

  VastaaPoista
 3. Jesta, toi on kyl aika iso juttu. Taitaa muuttua Diorin näytökset ja mallistot isolla kädellä.

  VastaaPoista
 4. No kyllä! Jää nähtäväks, että mitä tapahtuu...

  VastaaPoista
 5. Mitähäh onks sulla ihan oikeasti pidennykset??! Näyttävät niin siisteiltä ja luonnollisilta. :) Värikin on tosi nätti.

  Voi matriisit kerrassaan, tsemppiä kokeeseen! Meillä joku kerran kysyi tunnilla opettajalta että miksi me ihan oikeasti tällaisia opiskellaan, tarvitaanko me muka näitä jossain?? No se opettaja oli vähän sellainen omalaatuinen ja hupsu mies, raukka meni ihan puihin kysymyksestä ja mutisi vastaukseksi jotain että no ei näistä nyt varsinaisesti mitään hyötyä ole mutta onhan se kiva tietää tällainenkin asia. :D :D

  VastaaPoista
 6. :D ei enää oikeestaan yhtään näissä kuvissa, mutta kaikissa muissa kyllä. Ja oikeastaan tuuhennoksina niitä pidän, pituus on oma. Mutta se tuuheus tekee jo paljon!

  :DD hahah joo on muutamaan kertaan ollaan tuota pohdittu ja tultu siihen tulokseen, että ei missään... Mutta koulut on käytävä, jotta saadaan hienot tittelit, joten... No toivottavasti edes meni koe läpi haha!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös