Espanja part 2

Kotona ollaan ja paluu arkeen tapahtui onneksi leppoisasti. Tänään oli lyhyt koulupäivä ja se aiemmin mainittu enkun suullinen koekin oli ihan helppo.

Espanjassa oli, taas kerran, ihanaa. Vaikka säät olivatkin lähes kaikkea muuta kuin aurinkoista, en olisi silti mistään hinnasta jättänyt reissua väliin. Viikko vierähti hieman turhankin nopeasti. Lähtöpäivänä kentälle mentäessä oli melko haikeat tunnelmat, kun hyvästelin vanhempani, siskoni ja Coco-koiran. No muutaman kuukauden päästä nähdään Suomessa!

Nyt laitankin läjän kuvia reissusta. Ostoksista laitan ihan oman postauksen. Huh, mikä läpikäyminen näissä onkaan! Pyöreästi 2000 kuvaa tuli viikon aikana napsittua. Tämä taisi olla jo omalla kohdallani ennätys.


Uskomatonta, että Fuengirolan Los Pacosissa, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustassa, ollaan aivan landella. Kävelimme heti maanantaina äitini ja poikaystäväni kanssa näköalapaikalle ihastelemaan maisemia ja näin lampaita laiduntamassa!On todella surullista nähdä laman vaikutus Espanjassakin. Ihan vanhempieni asunnon lähettyvillä on kokonaisia kerrostaloja, joiden valmistus on lopetettu kesken ja suuri osa valmiistakin kerrostaloista on tyhjillään. Hienot tiet ja muut tehty valmiiksi, mutta siellä ne nyt rapistuvat. Autiotaloja.

Koska olen vieraillut Espanjassa aiemmin vain Torremolinosissa ja Benalmadenassa rannan lähettyvillä, niin en ole koskaan nähnyt tätä puolta. Katsokaa nyt alempaakin kuvaa. Iso kerrostalo oli lähes kokonaan autio.
Vaikka alkuviikosta tulivatkin sateet, niin tämä otus se jaksoi piristää päivän kuin päivänkin.


Coco Bella on aivan ihana. Sekoitus chihuahuaa ja oletettavasti mäyräkoiraa, vai mitä sanotte? Tämä neiti on vasta kolmen kuukauden ikäinen, mutta valloitaa jo kaikkien vastaantulijoidenkin sydämet. Muy Bonita!

Huomenna lisää kuvia!

t. Enni

Kommentit

 1. Voi että mikä ihana hauvavauva <3 ...ei noi maisematkaa pahalta näytä ;D

  VastaaPoista
 2. Oooooih miten suloinen! Järkyttävä pentukuume. :D

  Olen muuten jo vähän pidempään ihmetellyt että mitä ne sinun porukat siellä Espanjassa oikein tekee?

  VastaaPoista
 3. Haha :D Se on kyllä ihana! :)

  Ovat töissä siellä, ja pienempi siskoni opiskelee:) Olen perheeni kanssa ravannut Espanjassa jo siitä lähtien, kun olen syntynyt, mutta heidän muutto ei sopinut omiin kuvioihini. Siispä asustelen siskoni kanssa Suomessa. :D

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Tulee aina pieni matkakuumeen kipinä toisten kuvien katsellessa :D

  ja oi miten söötti tuo pikkuturri :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös