España

Hola!

En tiedä, kuinka moni on tutkaillut Espanjan säätiedotuksia, mutta sattumoisin juuri Espanjan yllä on melko suuri matalapainealue. Joten vettä tulee ja paljon.

Koska päivisin täällä on satanut, niin olemme shoppailleet. Olisihan se ollut mukava ottaa aurinkoakin, mutta muuten täällä on ollut todella ihanaa. Lämpötila on pyörinyt siinä 15 asteen paikkeilla, mutta sehän ei estänyt minua käymästä uimassa eilen saunan jälkeen!
Tänään aamulla lähdimme seikkailemaan Marbellaan. Olen jo pitkään halunnut käydä Puerto Banuksessa. Ajattelin toiveikkaasti, että ehkä sade hellittäisi sen verran, että siellä voisi kävellä ja ihailla näyteikkunoita.

No ei puhettakaan, koska vettä satoi kaatamalla. Pienen ostoskeskuspyörähdyksen jälkeen (kuolasin mm. Michael Korsin laukkuja) ajoimme La Cañada -ostoskeskukseen jatkamaan tätä ihanaa harrastusta. Yhden alennuslöydön teinkin Topshopista 22 eurolla. Laitan siitä lisää kuvia myöhemmin.Yksi ihana asia täällä kaiken tämän sateen ja synkän ilman keskellä sentään on, nimittäin mansikat! Olen valehtelematta vetänyt täällä yli kilon mansikoita. Ööh...Vielä huominen päivä kokonaisuudessaan ja sitten sunnuntaina lähtö kotiin. Jospa huomenna olisi edes hieman parempi sää.

t. Enni

Kommentit

 1. Sade on kyllä hyvä syy lähteä shoppaamaan, oon ihan samaa mieltä :-D
  Ihana toi pikku pentu!

  VastaaPoista
 2. Täällä se on tietääkseni ihan yleinen tapakin, kun sataa lähdetään ostareille :DDD

  Niin on:)

  VastaaPoista
 3. Ihanan selkeitä ja isoja kuvia! :--)

  http://anna-doyouloveit.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Jatkan kirjoittelua heti, kun paranen taudistani:(

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös