No commentsKommentit

 1. Hei en tiiä ootko kirjoittanut tänne jotakin sun opiskeluista, mutta koska oon itse tosi kiinnostunut media-alan opinnoista, niin kiinnostais tietää millaista mediatekniikka on ollut? Millasta sitä on ollu opiskella ja mitä kaikkea mediainsinööri (eikö se oo sen ammattinimike) voi tulevaisuudessa tehdä työkseen? :-)

  VastaaPoista
 2. Olen jotain mainunnut aina silloin tällöin, mutta suurimmilta osin mediatekniikan opinnot (ainakin ensimmäisenä vuonna) koostuvat Hamkissa fysiikan, matematiikan, äidinkielen ja englannin alan perusopinnoista, jonka ohella lukkarista noin puolet on ammattialan opintoja (mm. kuvankäsittely, ohjelmointi, HTML- ja css -perusteita)

  Olen käynyt amiksessa media-assistentin tutkinnon, joten tiesin jo silloin, että haluan hakeutua jatko-opiskelemaan media-alalle. Medianomiksi hain aikoinaan, sillä en ole koskaan ollut kovin kiinnostunut tekniikan aloista. Mutta satuin pääsemään Hamkiin ja olen tykännyt. Tämä ala taitaa olla ns. vähiten tekninen ala, mitä tekniikan alalla on! :D

  Nuo työmahdollisuudet mediatekniikan insinööreillä ovat itsellänikin vielä auki, niin moneen eri työnimikkeeseen ja tehtävään periaatteessa voi valmistua.. :D

  Mutta voisin kirjoittaa tästä melkeinpä oman postauksen, niin tule ihmeessä lukemaan myöhemmin lisää!

  VastaaPoista
 3. Itekin vähän vieroksun tuossa tota sanaa tekniikka ja vaikka oon aikoinaan koodaillut websivuja jne., niin pelottaa, et toi menee liian semmoseksi "teknilliseksi" toi koulutus mun makuun.

  Musta ehdottomasti ois tosi kiva, jos tekisit tässä joskus postauksen opiskeluista sillä alalla. :-)

  VastaaPoista
 4. Joo kirjottelen tästä vielä tällä viikolla, joten ole kuulolla ;D

  Mutta ei se niin teknistä ole, vähän sama kuin joku lukio, mutta paljon kivempia noi 45min tunnit ja ammattiaineet!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös