Need a holiday?

Tein äsken uutta tutoriaalia, mutta julkaisenkin sen vasta huomenna. Samaten pitäisi kirjoittaa nyt jo etukäteen yhtä juttua, niin saan ensi viikolle hyvin matskua tänne!

Ei tunnu yhtään siltä, että tänä viikonloppuna olisi tullut levättyä. Päinvastoin mua väsyttää nyt aivan älyttömästi ja olisi yksi äänikurssin esitelmäkin tehtävä vielä tänään. Tulin kylläkin vähän aikaa sitten salilta, että se varmaan väsyttää... Ää haluun jo talviloman ja Espanjaan!

Mutta ostin ihanat housut viime keskiviikkona! :)
Otan päikkärit nyt.

t. Enni

Kommentit

 1. Moi, kyselin sulta sitä meikkimallijuttua tossa viikko sitten, mietin vain että onkohan kysymys hukkunut jonnekin avaruuteen tai sitten oot jättänyt sen julkaisematta jos et ollut kiinnostunut jutusta? Mutta oli pakko kirjoittaa uudelleen jos se on vaan mennyt jonnekin hukkaan :D Eli miten on? Sori jos ahdistelen jotenkin :DD

  VastaaPoista
 2. Ää voi ei, en kyllä löytänyt nimelläsi yhtään kirjoitettua kommenttia, kun äsken selasin listani läpi!

  Niin mikä juttu, viitsisitkö kertoa uudestaan? :D

  VastaaPoista
 3. Vastailenpas tänne mieluummin :) Eli siis kirjoittelin sulle ihan sen vuoksi, että sulla ois juuri sellaset kasvot kun tohon yhteen kokeeseen tarvitsisin :) Kyseessä siis trendimeikki, ja oon miettinyt siihen sellaista smokey-eye tyyppistä juttua, ottasin vaikutteita Chanelin tai Marc Jacobsin tän kevään näytöksistä, stailaus siis ja hiukset myös. Kokeita on neljänä päivänä, mutta lähinnä 17. päivälle tätä kuuta, tarkalleen ottaen klo. 10 tarvitsisin sinua :D Ootkohan silloin missä päin suomea? :)

  VastaaPoista
 4. mmmh Järvenpäässä taidan silloin olla. Kuulostaa kyllä tosi kivalta, mutta mulla on aika paha koulupäivä juurikin silloin torstaina...

  Mutta sopiiko jos mietin vielä huomiseen ja päätän sitten? :D

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvän näköset housut! Mistäköhän ne on ostettu ja mitä matskua ne on? :>

  VastaaPoista
 6. Tsekkaan nuo tiedot himassa, koska en ulkoa muista! Mutta H&M 29,90 e!

  VastaaPoista
 7. Kata nää on denimiä, 66% puuvillaa, 30% polyesteriä ja 4% elasaania:) Aika pienen koon saa varmasti ottaa, ku tuntuu venyvän aika paljon!

  VastaaPoista
 8. Tiina kävisikö sulle se 22. päivä tätä kuuta miten?

  VastaaPoista
 9. No silloin tarvitsisin mallin keskivahvaan mustavalkovalokuvameikkiin klo. 10, eli sekin jelppais paljon jos silloin pääsisit. :) Tuona 17. päivänäkö et pääse sitten? Ois myös tosi kiva nähdä livenä ja harjoitella mahdollisesti meikkiä ennen koetta, jos joku rakonen molemmilta löytyis ennen sitä, jos siis oot Tampereella käymässä...?

  VastaaPoista
 10. Ok, eikös se ole aika vaativa meikki varsinkin mallilta? :D No ehkä mä saan se 17. päivän sitten onnistumaan, jää nyt sit muutama fyssan ja matikan tunti käymättä :D

  Käykö sulle tuo harjottelu viikonloppuna?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös