Näitä päiviä...

Aamulla taisin ääneen mainita, että tämä on taas tällainen päivä, kun mikään ei onnistu. No nimenomaan.

Mulla on nyt tiukka säästökuuri menossa, siis rahan suhteen. Tein tänään eväsleivätkin kouluun, mutta tietenkin unohdin ne kotiini. Eikä onneksi päivä koostunutkaan kuin suurimmilta osin matskun ja fyssan parissa, niin unohdin tietysti myös laskimeni kotiin.

Päivän piristyksenä piti olla koulun järjestämä ryhmäliikuntatunti, mutta ilmeisesti sitäkään ei pidetty. 25 minuutin ulkonaodottelun jälkeen olin himpun verran jäässä ja päätin, että that's it, lähden kotiin.

Kotiinpäin ajellessani olin tietysti myös hieman turhautunut ja väsynyt, joten ärsyynnyin suunnattomasti, kun Volvokuski päätti lähteä ohittamaan mua 60 km/h alueella. Ei siinä mitään muuta, mutta eiköhän ne nopeusrajoituksetkin ole ihan syystä sinne lätkästy, ja aina joku muu kärsii, jos niitä ei noudata. 

No mutta, näin positiivisena sitä oltiin aamulla...


Haha mielenkiinnolla odotan, että tuleeko kommenttia tai muuta viestiä tuosta paidasta. Kiitos siitä pikkusiskoni kaverin äidille? Vai miten se menikään...

Ehkä paras idea nyt on kuitenkin uppoutua jättikokoisen teekupin kanssa vällyjen alle. Toivottavasti huomenna olisi sitten parempi päivä. Uskoisin niin.

t. Enni

Kommentit

 1. Vooi. :( Aina ei vaan yksinkertaisesti onnistu, eiköhän se huomenna ole parempi päivä! Suosittelen ostamaan hyviä hedelmiä ja tekemään jonkun kivan värikkään smoothien, se jos mikä tuo piristystä talvipäivään!

  VastaaPoista
 2. Tulin kommaa tähä ku en tiiä et katotko noitte myöhempien postauksien kommii enää, mut nii ihana toi sun fionas. Niin söppänä Chinchilla, tai ainaki oletan et se on chinchilla? :D

  Ja muute onks noi sun hiukset lunnonkiharat vai teetkö ne aina jollain? Ne on tosi kivat =)

  VastaaPoista
 3. Meriaali: Voi kiitos, todella hyvä idea! Mä kovasti toivon, että tää päivä on parempi, kun eilinen :DD

  VastaaPoista
 4. clarissa94: Joo on se chinchilla, sellanen höppänä pikkudiiva-Fiona :D Itsepäinen ku mikä, mutta rakastaa rapsutuksia!

  Ja mulla on oikeesti ihan suora, mutta taipusa tukka ja mulla on öisin aina hiukset kiinni. Mutta jos haluan yhtään enemmän laineita, niin suoristusraudalla ne aina väännän! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös