Mint green!

Auroran henkarit -blogin kirjoituksesta inspiroituneena iskin silmäni Seppälän alennuskorissa lojuneeseen mintunvihreään kynsilakkaan. Hintaa putelille jäi euron verran, joten nappasin sen saman tien hellään hoivaani.


Yhden lakkakerroksen jälkeen kynnet näyttävät keinovalossa jopa hieman hopeisilta. Kuin kaksi väriä yhdessä purkissa! Toisen ja kolmannen lakkakerroksen jälkeen mintunvihreä sävy puskee esiin ja miten sen nyt sanoisin, me likey.
Tänään oli pitkästä aikaa päällä vanha, vuonna 2007 Leftiesistä hankittu takki. Tämä takki vaatii kyllä hieman lämpöisemmät kelit kuin tämänpäiväinen -16 astetta. Huh!En pysty nyt keskittymään kirjoittamiseen yhtään, kun katselen hämmentyneenä Idolsia ja siinä esiintyvää Lassia! Wou melkein rupesin itkemään! :)

Jatkan nyt katsomista, kai se jatkoon pääsee!

t.Enni

EDIT: Pääs se!

Kommentit

 1. mulla on toi sama kynsilakka, ja mua ehkä vähän ärsyttää se, kun toi väri ei näy kynsissä niin selvästi kun purkissa. :(

  VastaaPoista
 2. Niin.. Mulla kyllä kolmannella lakkakerroksella tulee ihan riittävä sävy kynsiin. Tai en sen vihreämpää mintunvihreää haluaisi :D

  Mutta niinhän se yleensä menee. Esim. mun Chanelin Ballerina-sävy... Ei siitä edes kolmen lakkakerroksen jälkeen tule vaaleanpunaista. Väri jää aina melko läpikuultavaksi!

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia sulla täällä :) Ja muutekii kivablogi!

  http://maalaamaailmasi.blogspot.com/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös