Meikkimallina Tampereella!

Kuten jo aiemmin taisin muutamaan otteeseen mainita, niin kävin pari päivää takaperin Tampereella. :) Olin Black Point -blogia pitävän Tiinan meikkimallina.

Eipä ole ennen vastaavaa tullut koettua ja täytyy sanoa, että oli hauskaa! Tykkäsin todella paljon Tiinan tekemästä trendimeikistä, koska se oli hyvällä tavalla erikoinen ja aivan toista maata, kuin muiden oppilaiden tekemät meikit. Se osoitti todella hienoa visuaalista silmää, ja samalla arvostin hänen rohkeuttaan paljon.

Meikissä opin arvostamaan huuliani enemmän ja toteamaan, että joskus silmätkin voi jättää lähes koskemattomaksi. Tiinan meikissä minulla oli aivan ihanat pinkit huulet!


Kuvauksiin hän oli valinnut asukseni raikkaan valkoista! Sitähän on taas Catwalkeilla näkynytkin. Ripauksena kokonaisuuteen oli ohut lila vyö. Epäilin ensiksi kokovalkoista itseni päällä, mutta myönnän kyllä nyt, että ainakin näissä kuvissa se toimii!
Suuri kiitos valokuvausopiskelijoille, että sain omallekin kameralle vähän kuvia. En ole siis vielä saanut virallisia kuvia Tiinalta, mutta laitan niitä tänne heti kun voin. Näistä studiokuvista kiitos siis Tiinalle!

Nyt valmistautumaan ravintolaan!

t. Enni

Ps. Tulen todellakin meikkimalliksesi tulevaisuudessa, Tiina! ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös