Java laskimia ja olkatoppauksia

Mulla oli tarkoituksena kirjoittaa tänne tänään uutta Photaritutoriaalia, mutta päivästä tulikin odotettua kiireisempi. Päivä meni suurimmilta osin koulussa, jossa koodasin Javalla elämäni ensimmäistä kertaa ylipäätään mitään konkreettista; plus-miinus-kerto-jako-LASKIMEN! :D (no jäi se vähän vaiheeseen, mutta kuitenkin...)

Koulun jälkeen käväisin salilla, josta hipsin suoraan kotiin fysiikan tehtävien ja hiustenvärjäyksen pariin. Pääsin vihdoin värjäämään tyvikasvuni veks! Sen jälkeen oli sauna ja nyt vapaus.
 
Tässä kuitenkin hieman kuvia siitä, minkä parissa päiväni oikein kului:

 

Pari juttua pitäisi ehtiä viimeistellä ennen perjantaita, mm. erään viime viikolla hankkimani glitterjakun olkatoppausten poisto! (Himoitsin tätä jakkua kuukauden verran ja viimein kiikutin sen kotiini.) Olen menossa luokkalaiseni järjestämiin kekkereihin perjantaina, joten takin pitää olla siihen mennessä kunnossa.


 
Kiireinen viikko kylläkin jatkuu taas. Huomenna yritän ehtiä Jumboon koulun jälkeen, koska sain H&M:ltä jokunen aika sitten 5 euron kerta-alennukseen oikeuttavan kuitin. Täytyy löytää jotain kivaa perjantaiksi jakun alle. :)

Nyt vihdoin iltapalalle!

t. Enni

Kommentit

Lue myös