Ihanaa, pakkasta!

Hola amigos! Onpas taas ollut menoa ja meinkiä. Koko koulupäivä oli armotonta koodaamista, tai siis no olisi pitänyt olla. JavaScriptistä oli pikakoe, joka ei sekään nyt ihan nappiin mennyt. Harmi vaan, en tällä hetkellä ymmärrä tuosta koodaamisesta juuri mitään. No ei auta itku markkinoilla, sen eteen pitää vaan tehdä töitä.


Oli meillä onneksi parin tunnin vapaus koulupäivän keskellä, joten ystäväni kokkasi meille maittavan aterian kotonaan. Sillä välin leikinkin tällaisen otuksen kanssa!

Onni on ihana! <3

Enpä muuten aamulla kouluun lähtiessäni tarkastanut läm.. siis pakkasmittaria. Oliko vähän kylmä? Kuulemma näytti olevan Riihimäellä lähemmäs -30 astetta pakkasta aamulla. Huh, mä niin pidän kylmästä… Eli tällaisia hyisiä terveisiä sinne porukoille Espanjaan. Kyllä kummasti lohduttaa jopa se teidän pieni vesisade siellä, josta siskoni tänään aiemmin mainitsi.

Jaksoin kuitenkin raahata itseni vielä salille koulun jälkeen, joten nyt onkin sitten käsivarret ihan puhki. Huomenna koulun jälkeen matkani käykin Tampereelle, ja tulen sieltä vasta torstaina takaisin!

Jotain kivaa on tiedossa, siitä kuulette lisää sitten loppuviikosta!

t. Enni

Kommentit

Lue myös