Emporio Armania ja Christian Dioria Tampereelta

Tamperelaiset ja muut sielläpäin vilistävät hoi! 

Kävin eilen taas pikavisiitillä Tullintorin Eurokankaassa ja löysin sieltä jo toistamiseen merkkihuiveja. Tällä kertaa siellä kassan vieressä myytiin Emporio Armanin huiveja.Jo viime vuoden puolella tein löytöjä; Christian Diorin kaksi huivia (50% Villaa ja 50% Akryyliä) neljälläkympillä. Myynnissä oli tuolloin myös Diorin beige 100 % villainen huivi, mutta jätin sen kuitenkin hankkimatta. En kestänyt sitä kutinaa! :D

Nämä viime marras-joulukuun vaihteessa hankkimani huivit ovat olleet sellaisia, jotka ehkä ensi näkemältä sopivat miehille. Ostin kuitenkin itselleni käyttöön yhden, sillä rakastuin täysin tummanharmaaseen huiviin vaaleanpunaisine Dior-teksteineen. Siitä lähtien se on ollut kaulassani lähes joka päivä. Valkoisen huivin ostin poikaystävälleni joululahjaksi.Käydessäni viime vuoden puolella Eurokankaassa, kysyin myyjältä, mistä Diorin huivit mahtoivat olla kotoisin? Hän vastasi, että heiltä käy porukkaa Keski-Euroopassa, josta ilmeisesti huivit ovat tarttuneet mukaan. Luulisin, että kyseessä on esim. outlettien hankintoja. Mutta onhan se silti mukavaa hakea oma huivi liikkeestä ilman, että pitäisi netistä tilata.

Hintana näillä kaikilla huiveilla on ollut 20 euroa kappale. Mitä nyt pikaisesti vilkaisin Emporio Armanin nettisivuja, niin huivien hinnat lähtivät 60 eurosta ylöspäin.

Eilen Eurokankaassa näkemäni huivit näyttivät sopivan niin naisille kuin miehillekkin. Värejä olivat puhtaan valkoinen, joulunpunainen ja tummansininen, joissa kuvioituna samalla värillä logo (ei näy kuvasta kunnolla). Ehkä kuitenkin näkisin tällaisen Emporio Armanin -huivin ennemmin jonkun muun kuin itseni päällä. (Vink. lahjaidea!)

Jos kiinnostaa, niin siellä kannattaa käydä katselemassa valikoimia aika-ajoin.

t. Enni

Kommentit

 1. Oi, ihana huivi, ottaisin moisen heti itselleni jos vain saisin! :3

  VastaaPoista
 2. Kannattaa ihmeessä tsekkailla noita valikoimia, taitavat vaihtua suht usein!

  En tiedä myyvätkö muut Eurokankaat vastaavia tuotteita, mutta olisi kiva kuulla, jos joku on huomannut:)

  VastaaPoista
 3. Olen tehnyt myös Diorin huivilöydön Ideaparkin Eurokankaasta. Ihmettelinkin aluksi, miten kyseiset merkkihuivit voivat olla niin edullisia. Päädyin ostamaan kaksi: yhden vaaleanharmaan ja toisen vaniljan värisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh kiitos vinkistä! Olen yrittänyt kysellä Tampereelta liikkeestä, josko merkkihuiveja olisi ollut taas myynnissä, mutta nyt ei ole kuulemma ollut.

   http://www.polyvore.com/christian_dior_womens_wool_mix/thing?id=40265331 tuossa on tuo mun huivi. Ei kovin kallis tuon mukaankaan. Jotenkin kuvittelisin, että olisi kalliimpia! Liekö outlet-tuotteita...? Kyllä olisi kiva saada myös joku Burberryn vastaava huivi tuohon hintaan. XD

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös