Uusivuosi 2011

Iltaa taas!

Kerronkin nyt vielä vähän eilisestä. Eli uudenvuoden aatto sujui hyvin täällä Järvenpäässä. Ainuttakaan rakettia en paukutellut, mutta muiden raketteja katselin. 

Kuten lupailinkin, tässä nähtävillä muutama mielenkiintoinen kuva eilisestä asusta (ilman kenkiä). Vyön unohdin myöhemmin laukkuuni, joten se ei päässyt tanssilattialle kanssani.Uuden vuoden juhlinta jäi hieman lyhyeksi, koska kaikki omassa porukassa juhlineet eivät päässeet yökerhoon sisään jatkamaan iltaa. Baari oli täynnä.

Järvenpäässä on ollut tällainen ”taistelu” kahden nuorisobaarin välillä muutaman vuoden ajan. Ennen vuotta 2006 Järvenpään yöelämän ”Se-paikka” nuorten keskuudessa oli RT Party House (huvittavaa että noin 40 000 asukkaan kaupungissa oli vain kaksi kunnon nuorisoyökerhoa). Tämä paikka veti porukkaa joka viikonloppu (havainnot siis omia ja kavereiden mielipiteitä). No kuinka ollakaan, kun täytin 18, valta oli vaihtunut. Järvenpään suosituin yökerho nuorten keskuudessa olikin Yano. Yano oli se paikka, johon mentiin aina viikonloppuisin ja sieltä löysi takuuvarmasti kaikki kaverit. Se veti hyvin porukkaa monen vuoden ajan. 

Vuosi on 2008 ja kuvauspaikka Yanon vessa. Luksusta!

Kaikki hyvä kuitenkin loppui aikanaan. Erinäisten syiden vuoksi valta vaihtui taas, Yano katosi ja RT sai takaisin vanhat asiakkaansa. Eilen kävi jopa niin hassusti, että tämä yökerho oli vähän puolenyön jälkeen täynnä, vaikka ihmisiä oli jonottamassa sisälle vielä todella paljon. No tässä varmaan ideaa jollekin, koska en usko olevani ainut, joka haluaisi vähän vaihtelua järvenpään yökerhoihin.  

No ehkä ensi vuonna ollaan jo viisaampia ja vanhempia ja jatketaan iltaa hieman eri-ikäisille suunnatussa paikassa. Tai sitten ei. ;)

Hyvää yötä kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Voi vitsi mitkä hiukset sulla, tosi kauniit!

  Oikein onnellista uuttavuotta!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! Hyvää uutta vuotta sinulle myös! :)

  VastaaPoista
 3. voi hitsi sul on ihanat hiukset! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös