Tolppia koroissa, leopoldia housuissa


Kuten lupailinkin, tässä tulee se toinen postaus.

Sain tänään aiemmin luettua uusimman Trendinkin läpi. Aika mielenkiintoisia kevään trendijuttuja sitä onkin nyt tullut luettua... Tuntuu, että kaikki menee aivan ristiin! Erään lähteen mukaan catwalkeillakin nähty Biker-takki on yksi kevään tärkeimmistä hankinnoista, kun taas Trendissä vinkattiin, että se joutaisi jo pois. Samaten pitsiä ylistetään vielä, mutta keväällä sekin on Trendin mukaan jo vanha juttu. Omalla ostoslistallani on silti tuo kiistelty Biker-takki. Se olisi mukava hankkia jonain nudesävyisenä.

No pointtina tässä ei kuitenkaan ollut, että pitäisi seurata trendejä, pukeutua muodin mukaan, tai mitä saa pitää ja mitä ei. Muoti on mielenkiintoinen asia ja on hauskaa seurata, miten kukin sitä tulkitsee. Aion kyllä laittaa päälle tasan sitä, mitä itse haluan. Esim. harmaata villakangastakkiani aion vielä käyttää, vaikka siinä onkin puhvihihat (huh! ;). Niistä en ole vielä saanut tarpeekseni.

Mallien kuvat: Asos, kengät ja housut: H&M

Tässä tiivis tulkintani pähkinänkuoressa kevään 2011 muodista: 70-luku, maksimitta, värit (punainen!), eläinkuosit, löysät housut, toispuoleisuus, vinohelma, valkoiset paidat ja läpinäkyvyys. Voi kylläkin kulua pieni ikuisuus ennen kun laittaisin tällaista päälleni. Mutta koskaanhan ei pitäisi sanoa ”ei koskaan”.

Mitäs mieltä olette, iskeekö?

t. Enni

Kommentit

  1. Juu kyllä minäkin puen tasan sitä päälleni mikä kivalta tuntuu. Eilen just mietin että pitäskö lähteä etsimään farkkuleggareita, kun ovat kohta menossa muodista pois ja sitten niitä löytyy enään harvakseltaan :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös