Pertit

Tällaiset kaunottaret löysin viime kuussa kirpparilta. Tuusulan Femmatori on kyllä ihan paras! Muun muassa nämä kahdet Pertit olen sieltä nyt kiikuttanut kotiini. Näiden ohella kotiini eksyi myös Calvin Kleinin laukku. Hintaa näillä kenkäkaunokaisilla oli 7 ja 3 euroa! 

Tutustuin Palmrothin kenkiin vasta vuonna 2008, kun muutin Tampereelle. Monesti kävelin siellä keskustan PP-liikkeen ohi ja ihastelin näyteikkunassa olleita kenkiä. Samaten Stockmannilla näin näitä kenkiä myynnissä.

Katsokaas nyt näitä!

Kolmen euron Pertit


Seitsemän euron Pertit.


Molemmat ovat aitoa nahkaa. Korkkariversioista löytyy koristeena ihanat mokkarusetit ja korottomissa on Pertti Palmroth-logolla varustetut kultakoristeet kantapäässä. IHANAT! Kengät ovat hyvin vähän käytettyjä, sillä niiden korkolaput ovat ihan uudenveroiset. Korkkarit vaan ovat aika liukkaat, joten niiden korkolaput täytyy ehkä käydä vaihdattamassa suutarilla.Toivottavasti löydän vielä monet monet PP:n kengät, koska ne ovat tämän hetken suosikkejani. Viime viikolla, kun kävin kirpparilla, löysin sieltä yhden Palmrothin mustan nahkasaappaan, mutta sille ei ollut paria missään! Koko oli muistaakseni 5, joten ne nyt olisivat joka tapauksessa olleet liian pienet minulle. 

Mutta jos jollain on jotain tietoa näistä, niin olen todella kiinnostunut kuulemaan lisää! Minua kiinnostaisi ainakin tietää, että miltä vuodelta ne ovat. Täytyy varmaan vähän googletella...

Nyt jään kuitenkin odottelemaan kevättä, tai jotain juhlia, jotta saan Pertit jalkaani. Sitten viimeistään, kun lähden katsomaan vanhempiani ulkomaille muutaman kuukauden päästä, otan ainakin ballerinapertit mukaani.

t. Enni

Kommentit

  1. Voi mua, taidan olla kovin lapsellinen kun nuo "aikuiskengät" ei iske :D

    VastaaPoista
  2. Ai haha :D En ole ikinä ajatellut noita mitenkään "aikuiskenkinä". Niissähän on rusetteja! :D No mutta, aikuisiahan tässä ollaan ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös