Sunnuntai!

Oi voi. Mitenhän sitä jaksaa taas palata arkeen? Onneksi huomenna on helppo päivä, koska enkuntunti alkaa klo 11 ja sitä kestää yhteen asti, tai näin luulisin. Lukkaria ei näe netistä, koska siellä on oman luokan tilalla jonkun muun ryhmän lukujärjestys. Vikakin pystytään korjaamaan vasta huomenna... :D


Kohta kauppaan, aion tehdä joko kanasalaattia, tai wokkia. Tänään pitää vielä viimeistellä yksi koulujuttu (se flashtyö) ja sitten otan rennosti.  Joo.. ehkä tänään olisi kuitenkin se wokkipäivä.

Huomenna teen uuden Photaritutoriaalin.

t. Enni

Kommentit

 1. Niin suloinen hattu! Voi kun munkin kirpparihammasta kolottaa, hitsin shoppailulakko... Loman jälkeen ensimmäiseksi suuntaan kirpparille. Viimekerrasta on todella kauan aikaa.

  VastaaPoista
 2. Aah eli sulla loppuu loman jälkeen lakko? :D Kyselinkin jo tuolla aikaisemmin... mut on aika söpö hattu:)

  VastaaPoista
 3. Hitsi miten hauska hattu! Ja vielä sopii sinulle, itse en ole ikinä hattuja oppinut käyttämään. Blogisi näyttää hienolta, etenkin valokuvat ovat siistejä. Millaista kameraa käytät?

  VastaaPoista
 4. No mulla on vähän sama, mutta kun kerran nii hauskan hatun löytää, niin pakkohan sitä on käyttää;)
  Kiitos paljon. Ja tervetuloa vaan seuraamaan jatkossakin! Mulla on jo vanhus Canon eos 400D, ja siinä käytän Canonin 50mm f/1.8 ja Sigman 17-70mm f/2.8. Ja sitten Canon Speedlite 430EX II-salama. :)

  VastaaPoista
 5. Ja ainiin unohdin myös mainita, että osa kuvista on kuvattu myös Canon Ixus 105:) Ja vielä uudestaan, tervetuloa lukijaksi:)

  VastaaPoista
 6. Muistatko yhtään minkä hintainen tuo salama oli? Kun olen haaveillut sellaisesta jo vaikka kuinka pitkään, minullakin on 400D. :)

  VastaaPoista
 7. Aijaa, kiva! :) Toimiiko sun 400D vielä hyvin? Mä oon kuvannu mun kameralla vuodesta 2006 jotain suunnilleen 100 000 kuvaa ja nyt on alkanut vähän se kuvavalikko reistailemaan:DD Kameravanhus..

  Mutta salamasta, sain sen lahjaksi, mutta muistaakseni hinnat lähtee jostain 250 eurosta ja siihen tuli päälle muutaman vuoden takuu 50-100e tietääkseni:) Salama on ollut mulla nyt vähän yli vuoden.

  VastaaPoista
 8. Kennon puhdistus ei enää oikein toimi, kuvista on alkanut tulla vähän epätarkkoja. :s minullakin tuo vehje on vähintään 5- vuotias, sain sen joskus teininä synttärilahjaksi. Mutta muuten ihan kelvollinen kamera, kyllä sillä pärjää. :)

  VastaaPoista
 9. Itseasiassa shoppailulakko loppuu kun loma alkaa, mutta heti kun palataan kotiin, syöksyn kirpparille! Meinasin mennä jo tänään mutta sain pidettyä itseni kurissa ;D

  VastaaPoista
 10. Elsi-: Höh :(. Mutta niin , eikös se kamera vuonna 2006 ilmestynyt? Oon miettiny vaihtamista johonki toiseen, ja nyt olis vielä hyvä vaihtaa kerran toimii! :D En tiedä auttaisko siihen mun ongelmaan jotku päivitykset.. (jos niitäkään löytyy mistään), tai sitten se on vaan jo tiensä päässä. Eikös ton kameran sulkimellekki ollu joku ohjeaika 10 000 kuvaa? :DD Vai oonkohan ihan väärin lukenut...

  Mutta muuten kyllä menee, hyvin on palvellut ;)

  VastaaPoista
 11. Haha Ansku! Kestä vielä hetki ;D

  VastaaPoista
 12. Voi kiitos, mutta niin olet itsekin! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös