Maksimaalista

Tänään olisi ollut täydellinen päivä kuvata, jos olisi ollut kamera mukana. No koska ei ollut, unelmoin kesästä ja selailin maksimekkoja. No tosi kesäisiä, kun suurin osa niistä oli mustia. Tässä kuitenkin muutama ihana!

Mustat mekot: ASOS, kesk. Bubbleroom.

Kesäksi aion hankkia jonkinlaisen maksimaalisen mekon itselleni. Luulisin, että mulle istuisi parhaiten sellainen, jossa vyötärö tulee esiin (kuten mekko vasemmalla).

Mutta nyt muiden hommien pariin. Olin niin ahkera salilla, että alkoi väsyttää. Mutta ehei, rakas Flash-animaationi odottaa vielä viimeistelyä ja palautusta. Siispä hyvät illanjatkot kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Mulla kans haaveissa mekko, vielä en vaan ole varma onko se maksimallia vai iiihan vähän lyhyempi, mutta joka tapauksessa haluan että siinä on ripaus 70-lukua ja hippihenkeä. Väri saisi olla valkoinen. Juuri eilen selasin Asokset ja Halensit jne.. muttei löytynyt. Että jos tulee eteen niin heitä vinkillä :)

  VastaaPoista
 2. Mmmh kuulostaa hyvältä:)Mitens tuo H&M:n nettikaupassa mekkosivulla 7 viimeisenä oleva valkoinen maksimekko? Ainakin harmaana siitä tulee sellainen fiilis!
  Mutta pidetään jatkossakin silmät ja korvat auki :D

  VastaaPoista
 3. oon miettinyt kans maksimekkoa mutta pelkään että hukun sen sisälle. toisaalta MKA näyttää hyviltä pitkissä mekoissa. ehkäpä uskaltauduin sovariin tänä kesänä...

  VastaaPoista
 4. Tinja, kyllä sä uskaltaudut! :)

  Mä ainakin hukun maksimekkoon ja musta tulee muodoton pötkylä, MUTTA näillä vinkeillä yritän ehkä hieman vähentää sitä: Valitse suhteellisen rauhallinen ja tumma kuosi mekkoon ja kiristä vyötärö esille! Ehkä se siitä;)

  VastaaPoista
 5. Tais olla sivut muuttuneet mutta löysin sivulta kasi, sellasen pitkän valkoisen. On kyllä ihana! Jos halvemmalla löytyy tuollainen, niin ostan heti, muuten täytyy tuota harkita. Kiits!

  VastaaPoista
 6. Jep, oli näköjään hypänny seuraavalle sivulle! Mutta niin, onhan se hieman tyyris kyllä.. :/ Ehkä sinne tulee myöhemmin vastaavia halvempia. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös